SG de Triade Edam

slide
slide

Opdrachtgever:

Locatie: Edam

Geleverde diensten

Project- en procesmanagement |

Werkvelden

Onderwijs |

Thema's


Deel deze pagina:


Proces- en projectmanagement van de uitbreiding en verbouw van het schoolgebouw. Voor Scholengemeenschap De Triade en Bouwcollege in Edam met circa 2.000 m2.

Atlas College SG De Triade in Edam, het Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Schilders (SPOS) en het Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw Zaanstreek Waterland (SPB) richten samen het Bouwcentrum Waterland op. De bedrijfsopleidingen voor de bouw en de schildersopleidingen, en de bouwopleidingen van De Triade en het Regio College Purmerend concentreren zich op één plek: in en bij de bestaande huisvesting van De Triade in Edam.

Reden voor de oprichting van het Bouwcentrum Waterland is het streven een gezamenlijk en doorlopend onderwijsaanbod te realiseren waarmee partijen willen bijdragen aan het optimaliseren van de toekomst van de jongeren in Waterland met een goede kans op doorstroom naar de regionale arbeidsmarkt of naar relevante vervolgopleidingen op hbo-niveau. In de regio is veel vraag naar goed geschoold personeel. De samenwerking met SPB en SPOS garandeert dat theorie en praktijk goed met elkaar zijn verbonden.

Naast bovengenoemde ontwikkelingen ontstaat een autonome groei van het aantal leerlingen en realiseert de school De Triade haar “ICT-route”. De groei en de actuele ambitie vragen forse aanpassingen en uitbreidingen van de bestaande huisvesting.

Regent Vastgoedmanagement & Advies voert het proces- en projectmanagement voor de verbouw en uitbreiding.


Gerelateerde projecten: