Bedrijfszekerheid is leidend bij huisvesting van bedrijven

Optimaliseren vanwege (de)centralisatie, de locatie, fusies, wetgeving, expansie of inkrimping, vernieuwing van processen, revitalisatie (uitstraling).

Wij helpen u bij het verkennen van mogelijkheden in optimale bedrijfshuisvesting

Bedrijfshuisvesting is vaak specifiek op het bedrijfsproces afgestemd. Elk bedrijfsorganisatie vraagt zo zijn eigen eisen en faciliteiten. Er kunnen redenen zijn om naar de huidige en gewenste bedrijfshuisvesting te kijken. Er kan aanleiding zijn optimalisaties te verkennen als gevolg van (de)centralisatie, de locatie, fusies, wetgeving, expansie of inkrimping, vernieuwing van processen, enz. Ook vernieuwing of revitalisatie (uitstraling) van het vastgoed kan aanleiding zijn voor een (strategische) heroriƫntatie en een herontwikkelingsopgave.

Ontzorgen

Regent Vastgoedmanagement & Advies helpt opdrachtgevers bij het verkennen van de mogelijkheden naar een optimale bedrijfshuisvesting. Samen met de opdrachtgever stellen we de kritische randvoorwaarden op. Daarbij kijken we primair naar de leidende bedrijfsprocessen en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Deze uitgangspunten vormen het vertrekpunt van de aanpassing of (ver)nieuwbouw van de bedrijfshuisvesting. Met behoud van betrokkenheid kunt u zich blijven richten op uw core business.

Procesbeheersing

Onze deskundigen zijn in staat proactief te acteren en in te spelen op de wensen van de ondernemer. Wij hanteren een strakke en efficiƫnte projectorganisatie met een heldere communicatiestructuur. Daarbij opereren we dynamisch en toch flexibel, want de ervaring leert dat een huisvestingsproces vaak gepaard gaat met voortschrijdend inzicht.


Gerelateerde projecten: